RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

На Донбасі воює 20-річний чемпіон України: фото і біографія бійця

У мережі розповіли історію 20-річного чемпіона України з Києва, який воює на Донбасі разом зі своєю сім'єю.

Про це повідомляють в групі "72 ОМБр ім. Чорних Запорожців" в Facebook.

У Богдана в ЗСУ служать батько, брат і сестра. Сам же хлопець жартує, що у нього 15-річний контракт, адже саме стільки він буде служити в українській армії.

З 7 років Богдан хотів пов'язати своє життя з армією. До війни навчався в архітектурному коледжі і займався рукопашним боєм, в якому має вагомі досягнення - він дворазовий чемпіон України.

Богдан брав активну участь у подіях на Майдані. Там же отримав осколкові поранення. На війні він з 2018 року. Добровольцем прийшов у військкомат і в складі 72 бригади воював на Світлодарській дузі.

"Коли наша бригада імені Чорних Запорожців проходила підготовку з інструкторами НАТО, Богдан у Львові зробив пропозицію своїй дівчині, яка чекає його вдома з перемогою. Сьогодні Богдан разом з бойовими побратимами захищає нашу землю в Луганській області і буде битися за неї до тих пір, поки російські війська та їх прихвосні не підуть з України - самі або з його допомогою!", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", українців зворушила історія військовослужбовця з Грузії Георгі Чубітідзе, який воює на Донбасі на стороні України, не з чуток знаючи про страшні наслідки "русского мира" на прикладі Абхазії.