RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Житомирі попрощалися із загиблими у страшній аварії: опубліковані фото і відео

У вівторок, 24 вересня, в Житомирі пройшло прощання з трьома робітницями Житомирського трамвайно-тролейбусного управління, які загинули в результаті ДТП на трасі Київ - Чоп.

На зустріч прийшли понад півтисячі житомирян - друзі, знайомі, працівники трамвайно-тролейбусного управління, пише місцеве видання "Житомир Info".

В останню путь вони провели Марію Петриченко, Антоніну Ковальчук і Гелю Ніколайчук.

"Вони кращі наші співробітники. Я їх всіх знала. Ніколайчук Геля з 1970 року працювала в ТТУ водієм трамвая. Була як "паличка-виручалочка", і наставник, і водій. Марія Петриченко з 1980 року працювала в ТТУ, їй виповнилося 57 років - прекрасна людина, прекрасний працівник, працювала водієм тролейбуса, і довгий час начальником тролейбусного маршруту. Ковальчук Антоніна Анатоліївна пропрацювала у нас 12 років водієм тролейбуса. Була прекрасною людиною", - сказала начальниця планово-економічного відділу КП ЖТТУ Валентина Таможська.

Також журналістам дав коментар Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

"Це не тільки велика втрата для рідних, нашого підприємства, але і для всього міста. Прийміть щирі співчуття від депутатів міської ради, від житомирян, від мене особисто. Будемо пам'ятати", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 23 вересня стало відомо про трагедію на трасі в Новоград-Волинському районі Житомирської області: в автобус з працівниками Житомирського ТТУ влетіла автоцистерна. Загинули 9 осіб, ще 10 - отримали поранення.