RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Відомий американський комік жорстко пожартував про скандал із Зеленським і Трампом: відео

Американський телеведучий та стенд-ап комік Білл Мар присвятив свій виступ ситуації навколо переговорів президента США Дональда Трампа з лідером України Володимиром Зеленським.

Монолог на цю тему був опублікований на YouTube шоу "Реальний час з Біллом Маром".

Так, він прокоментував ситуацію з переговорами Трампа і Зеленського стосовно розслідування у справі Джо Байдена в Україні. Мар вказав, що американський президент нібито "використував гроші платників податків" для здійснення дзвінка своєму колезі.

"Ось що ми маємо: президент США, використовуючи гроші платників податків, чинить тиск на іноземну державу, щоб очорнити свого політичного опонента… Мало того, що у Трампа було російське втручання у вибори, тепер ми запрошуємо Україну на інтим для трьох", – зазначив комік.

Комік також звернув увагу, що Володимир Зеленський у минулому знімався в телесеріалі, в якому грав роль президента України. Він розкритикував через це голосування на виборах в України, звинувативши колишніх керівників країни в непрофесіоналізмі.

"Президент України, його нещодавно там обрали, він комік, ви знали про це? Він комік і 5 років знімався в комедійному серіалі "Слуга народу", де грав президента України. І він перемахнув прямо з ролі на посаду справжнього президента України. Ви тільки уявіть! Наскільки (втрачена) повинна бути країна", – заявив Білл Мар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Білий Дом опублікував стенограму переговорів президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського, з якої можна зробити висновок, що ніякого тиску чи маніпулювання американський лідер по відношенню до президента України не чинив.