RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Зима ближче, ніж будь-коли: в мережі оцінили лякаючі дані соцопитування жителів ОРДЛО

Згідно з соціологічним дослідженням думки жителів окупованого Донбасу, люди більш схильні до влади РФ, ніж до української.

Про це повідомляє політик Борис Бабін на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, вималювалася дуже сумна статистика, що більше 80% опитаних вважають дії РФ в Криму в 2014 році "законними" і приблизно 90% опитаних не згодні з тим, що РФ є зараз державою, яка окуповує Крим, тобто для них Крим є безперечно російським. Однак Бабін зазначив, що таких показників ніколи не було і не буде в самому Криму.

"Окремим, навіть вкрай одіозним українським політикам (Шарій, Медведчук) довіряє трохи більше 1% опитаних (на першому місці по довірі - Путін, потім пропагандист Соловйов, потім - Скабєєва). Заявам президента Зеленського про Донбас не довіряє більше 70% опитаних, його рейтинг довіри також на рівні 1%. Майже 80% опитаних вважають, що найкращим подальшим шляхом розвитку всієї України є її об'єднання з Росією. Ну і переважна більшість опитаних не дивитиметься українське медіа навіть при повній практичній можливості, вони категорично проти участі у виборах на ОРДЛО українських політичних сил (а ці вибори на їхню думку повинні бути після "проголошення незалежності" "республік"), вони чекають фінансування відновлення регіону від України, але тільки за умови контролю цих процесів з боку РФ і "республік"", - зазначив Бабін.

Він підкреслив, що такого населення в ОРДЛО не менше трьох мільйонів чоловік.

"Майбутнє України після "інтеграції" ОРДЛО таким чином цілком очевидно, без варіантів. Зима дуже близько, ближче ніколи...", - написав Бабін.

У свою чергу користувачі мережі відреагували на слова політика і прокоментували їх.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі жителі Донбасу поскаржилися на медичні послуги в так званій ДНР.