RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бардак триває: "слуга народу" позбулася топ-посади в Раді

Представник фракції "Слуга народу" Ірина Верещук звільнена з посади постпреда українського уряду у Верховній Раді.

За попередніми даними, її позбавили посади нібито через неголосування за кабмінівську версію ринку землі.

"Але, насправді, її прибрали щоб призначити на позицію лобістку інтересів будівельних компаній Олену Шуляк. З її допомогою прем'єр планує заробити більше з будівництва і кришування земельних питань", - йдеться в повідомленні Telegram-каналі "Темний лицар".

Сама Верещук зазначила, що особисто вирішила скласти повноваження. За її словами, їй не вдалося знайти спільної мови з прем'єр-міністром.

"Я вважаю, що у нас різні бачення в підходах до комунікації між Кабміном і парламентом. Я вважаю, що нам треба більш професійно працювати з депутатами, враховувати їх думку", - сказала Верещук.

При цьому вона декількома днями раніше говорила, що не боїться втратити посаду і буде голосувати проти ринку землі, хоча "слуги народу" майже всім складом підтримали законопроект.

Нагадаємо, що сьогодні з фракції "Слуга народу" були виключені Антон Поляков і Анна Скороход. Обидва також не голосували за законопроект про ринок землі. Після цього Поляков розкритикував керівництво партії, а потім з'явилася і реакція Скороход.