RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Їли волосся і папір: з'явилося відео і моторошні подробиці про дітей-мауглі в Дніпрі

Двоє малолітніх дівчат, яких 20 листопада правоохоронці забрали із занедбаної квартири у Дніпрі, кілька тижнів були змушені харчуватися папером, пінопластом і власним волоссям.

Шокуючі подробиці розповіли у сюжеті ТСН.

Півторарічна Аня та п'ятирічна Діана жили у квартирі разом із мамою та її співмешканцем. 20 листопада чоловік викликав правоохоронців і поскаржився на те, що дружина під час сварки поводиться неадекватно. У помешканні поліцейські побачили безлад, зламані меблі, забитий туалет і непрацюючу ванну. У таких умовах в квартирі проживали малолітні діти.

Дівчат вилучили й помістили до лікарні.

" Вони випорожнюються пінопластом, волоссям, папером. Це говорить про те, що, напевно, не було що їсти, тому вони їли, що потрапляло під руку. Не можуть наїстися. Наші нянечки кажуть, що доводиться їх ще кілька разів годувати", - кажеа лікар-педіатр Лія Сегеда. Додає, що в лікарняній палаті діти вперше побачили чисту постіль та горщики.

Тим часом сусіди несхвально відгукуються про родину постраждалих дітей. За їх словами, 25-річна мати ніде не працює. Разом із співмешканцем живе на гроші, які отримує від держави на дітей. У свою чергу, чоловік заявляє, що нерідні діти йому не потрібні.

У молодої жінки є ще старша донька. Вона мешкає у селі з бабою. Сусіди говорять, що 25-річна дніпровчанка вагітна четвертою дитиною.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі в лікарню поступила однорічна дитина у важкому стані, в її крові знайшли наркотик.