RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вирішили, що вони боги: нардеп розповіла про серйозні проблеми в "Слузі народу"

Виключена з фракції "Слуги народу" нардеп Ганна Скороход розповіла про проблеми всередині фракції. За її словами, виною всьому керівництво політичної сили.

В інтерв'ю "Апострофу" вона зазначила, що керівництво вирішило, що вони боги і що їх слово важливіше, ніж всіх інших.

"Вони повільно, але впевнено, хоча, може, не повільно, розвалюють фракцію. А, в принципі, там є досить багато тих, хто думає і розумних людей, які не згодні з тими рішеннями, які приймаються, і я не здивуюся", - сказала вона.

При цьому Скороход готова до того, що глава фракції Давид Арахамія готовий йти в НАБУ, свідчити про її кейс.

"Я із задоволенням піду в НАБУ, поспілкуюся з НАБУ, з Давидом і відповім на всі питання, і закриємо цю тему назавжди, тому що Давид Арахамія любить говорити, але не відповідати за свої слова. Взагалі стоїть питання, ким себе ця людина уявила? ! він трохи забув, хто він, хто у нас глава держави", - зазначила вона.

Згадала Скороход та інші гучні скандали в політичній силі.

"Усі зараз обговорюють Іванісова (нардеп Роман Іванісов, у якого виявили судимість за згвалтування, - "Апостроф") і потихеньку забувають про наших "криворізьких зірок". Ми розуміємо, до чого все це веде ... Звичайно добре, що Іванісова зараз виключать - він страшний звір. Для мене це теж жахлива новина і я вважаю, що все-таки треба було Службі безпеки краще працювати або певним особам не продавати округи у свій час", - додала вона.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Керівництво "Слуги народу" вирішило, що вони боги, і хочуть залишити у фракції тільки баранців - Анна Скороход