RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий український шоумен заявив про нічний обшук в його квартирі

Вночі на п'ятницю, 13 грудня, в квартиру до шоумена і співака Антіна Мухарського увірвалися правоохоронці і почали проводити обшук.

Про це сам український шоумен повідомив у себе на сторінці в Facebook.

За його словами, за цією адресою в Подільському районі Києва проживає не він - житло у нього орендують сторонні особи.

Він зазначив, що силовики виламали двері, щоб потрапити в квартиру. Також за його словам, обшук тривав практично до ранку.

"Сьогодні вночі спецназ виламав двері в моїй квартирі на Подолі, де живуть орендарі. Обшук тривав 5 годин", - зазначив шоумен.

Також слід зазначити, що раніше Мухарський жорстко розкритикував президента Володимира Зеленського та його оточення за розслідування проти ветеранів АТО і членів волонтерського руху. На його думку, всі дії влади щодо захисників України носять елементи шоу для електорату.

"Все перетворюють в шоу! Тільки замість Юзика і Жені - Аваков і полковники МВС з обов'язковим монологом Зеленського в кінці!! Ця прес-конференція - шоу: структурована спланована, і цинічна акція з дискредитації всього волонтерського руху та ветеранів АТО, шита білими нитками! шиють звинувачення за телефонними інтонаціями і фразами, вирваними з контексту бесід (як бульварна преса), даючи насамперед "простому народу, який втомився від війни" сигнал мочити патріотів", - писав тоді шоумен.

Як повідомляв "Апостроф" 12 грудня додому до ветерана АТО Андрія Антоненка з'явилися правоохоронці з обшуком. Йому було оголошено підозру у справі про вбивство Павла Шеремета. Сержант ООС Андрій Антоненко є засновником української групи Riffmaster і автором неофіційного гімну Сил спецоперацій.