RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стрілянини не буде: астролог назвав терміни повернення окупованих територій Донбасу

У 2020 році війну на Донбасі, за прогнозами астролога Влада Росса, буде закінчено, а на лінії розмежування встановиться довгий період перемир'я.

Про це астролог розповів в інтерв'ю "Апострофу".

За словами Росса, в зоні дії Операції Об'єднаних сил в році, що наступив, встановиться статус-кво.

"Стрільби не буде. Все буде по типу Кіпру - і вовки ситі, і вівці цілі, просто припиниться стрілянина, відновиться якийсь статус-кво. І, швидше за все, нас чекає дуже довгий період примирення. У будь-якому випадку, як тільки Путін піде з влади, відразу ж Донбас стане наш", - говорить астролог.

Влад Росс також стверджує, що відхід з влади президента Росії, в свою чергу, також відбудеться досить скоро.

"Путін надто довго не затримається при владі. В 2021 році у нього можуть виникнути проблеми, коли Уран, символ великих переворотів, увійде в "дім влади" Росії і може просто скинути весь його клан. Ми не побачимо "Єдину Росію", а білий ведмідь буде битий на виборах восени. І взагалі, є ознаки певного бунту, коли народ скрізь, не тільки в Москві, а й у Пітері вийде і почне бунтувати. 2022 рік - найгірший для Путіна, він навіть може піти з влади або навіть не дожити", - стверджує Росс.

Однією з причин відходу від влади Путіна астролог називає онкологію, від якої нібито страждає глава Кремля.

"Всім відомо, що у Путіна рак товстої кишки з 2003 року. Він з ним бореться - то третя стадія, то друга, до четвертої ніяк не доходить. Він навіть організував інститут раку, який очолює його дочка Марія Воронцова. У цей онкоцентр вливаються мільйони", - заявив астролог.

Детальніше про прогнози на 2020 рік читайте в матеріалі "Апострофа": Путін і Зеленський будуть щасливі в дипломатичному шлюбі, але ненадовго - Влад Росс.