RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гончарук зробив важливу заяву про "перезавантаження" Кабміну: чи варто чекати нових "ротацій"

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що нічого не знає про можливе призначення в уряд екс-главу СБУ часів побіжного президента Віктора Януковича Валерія Хорошковського

Про це повідомляє "Апостоф" з посиланням на телеканал "Украіна24".

"Я не чув таких чуток", - вказав він.

Гончарук також заявив, що в уряді плануються нові призначення і кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій уже представлено на розгляд і затвердження Верховною Радою.

"Так (нові призначення і кадрові зміни) будуть. Одне я вже підписав і передав до парламенту - це міністр розвитку громад. Людина на цій позиції буде замінена. Інші призначення теж будуть. Ми плануємо ввести посаду віце-прем'єра з розвитку громад. Тому що децентралізація в цьому році - пріоритет. По всій країні ми повинні створити життєздатні громади, і забезпечити восени в нових громадах місцеві вибори. Для цього повинна бути координація на найвищому рівні", - заявив він.

Також Гончарук заявив, що питання з його відставкою закрите.

"(Від лідера команди хотів підтвердження) вотуму довіри. Зараз дуже важливо, щоб у нас всередині команди не було ніяких непорозумінь. Ми протягом декількох місяців робимо багато таких речей, які створюють багато проблем корупціонерам, хабарникам і очевидно наживаємо собі багато ворогів... Думаю, спецслужби розберуться, хто робив записи. Я вважаю, що це злочин і загроза нацбезпеці", - вказав прем'єр.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 17 січня прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подав президенту України Володимиру Зеленському заяву про відставку.