RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Укрзалізниця", Сердючка і Гітлер: з'явився потужний ролик про угоду в Давосі

Адольф Гітлер, який збирається керувати "Укрзалізницею" після заяви очільника уряду Олексія Гончарука, та вимагає у помічниці провідницю Вєрку Сердючку - така відеопародія на останні події у Давосі з'явилася в інтернеті.

Ролик опублікували на каналі Івана Марунича на відеохостингу YouTube.

За основу взяли кадри з історичної драми "Бункер" (2004). На них нацистський фюрер Адольф Гітлер саме слухає доповідь своїх помічників. Один із них доповідає, що Німеччина вже готова прийняти керівництво "Укрзалізницею" та запустити електричку з Києва, яка прямуватиме через Фастів на Сокаль, а потім - на Берлін. Фюреру подобається ця пропозиція й він вимагає, аби на "Укрзалізниці" з німцями працювали найдосвідченіша провідниця Вєрка Сердючка. Йому відповідають, що цю роль грає чоловік Андрій Данилко. За сюжетом Гітлер мало не плаче, виганяє натовп зі свого кабінету у бункері й починає лютувати перед найближчим оточенням. Кричить, що Гончарук обіцяв йому найкращих фахівців, а Сєрдючка, без сумніву, найліпша провідниця.

У ролику обіграли також політичні моменти, які останнім тижнем викликали найбільший резонанс в Україні. Так, Гітлер каже,що залізниця без Вєрки Сердючки - це така ж профанація, як і знімати відео вертикально (натяк на те, що спікерка президента Юлія Мендель майже хвилину знімала його промову у Давосі на гаджет у вертикальному положенні). Потім фюрер наказує привести до нього Мендель, але Гітлеру відповідають, що вже місяць не можуть знайти Богдана. Він лютує і називає заяви найближчого оточення такою само нісенитницею, як і твердження про те, що на 36 тисяч не можна прожити (обігрування ситуації з міністром Ганною Новосад, яка заявила, що на зарплату у 36 тисяч не наважиться виховувати дитину, бо цих грошей не вистачає).

Як писав "Апостроф" раніше, державна компанія "Укрзалізниця" буде передана в управління німецькому залізничному перевізнику Deutsche Bahn терміном на 10 років. Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Він повідомив, що 22 січня там само, у Давосі, між Deutsche Bahn і Міністерством інфраструктури України було підписано відповідний меморандум про взаєморозуміння.