RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Продай собаку - заплати комуналку: з'явилися кумедні фотожаби на скандального "слугу народу"

Українці продовжують жваво реагувати на скандал із народним депутатом від "Слуги народу" Євгеном Брагаром, який у прямому ефірі порадив пенсіонерці продати собаку, аби сплатити рахунок за газ.

Колажі та фотожаби користувачі мережі публікують у Facebook.

На першій фотожабі бабця - героїня колажів, у яких вона переписала хату на кота, щоб спадок не дістався онукові, який легковажно проголосував на виборах - говорить про те, що продала не лише собаку, але й свого улюбленого кота, щоб оплатити комунальні послуги. Але грошей усе одно не вистачило.

На іншому колажі герой радянської комедії "Іван Васильович змінює професію" лікар-стоматолог Антон Семенович Шпак сидить із службовою міліцейською собакою на сходах і скаржиться, що йому прийшло забагато квитанцій за комунальні послуги. Підтекст наштовхує користувачів на ту думку, що розрахуватися за блага цивілізації Шпак планує собакою.

На третьому колажі герой оповідання Івана Тургенєва "Му-му" Герасим говорить собаці, яку збирається втопити, що гірше, ніж сумми у платіжках за комунальні послуги вже не буде.

На ще одній фотожабі - кадр із кінофільму. Літня жінка власноруч кермує авто, а поряд із нею сидить пес. Пенсіонерка каже, що зараз розрахується ним за комунальні послуги.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, українців обурило ставлення народного депутата від провладної більшості Євгенія Брагара до пенсіонерки, якій він порадив продати собаку, аби розрахуватися за газ. Свої коментарі користувачі залишили у Facebook під відео з прямою трансляцією 112 каналу.