RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Бразилії хлопець витратив 25 років на перетворення себе на "демона": моторошні фото

Чоловік 25 років витратив на те, щоб змінити свою зовнішність, його метою був огидний образ - тепер його називають не інакше як людина-сатана.

Про це пише DailyStar.

44-річний майстер татуювання з міста Сан-Паулу Мішель Фаро ду Прадо працює в своїй професії 25 років, і весь цей час прагне міняти свою зовнішність, причому не в кращу сторону.

Зараз татуювання з жорстокими сюжетами покривають більшу частину тіла Мішеля. Він зробив собі екстремальний пірсинг, наростив зуби, щоб вони стали схожі на собачі ікла, і збирається повністю покрити їх металевими коронками.

Крім цього, Фаро зробив собі тунелі у вухах (та й саму їх форму змінив), шрамування на щоках і грудях, протатуював в чорний очні яблука і постійно носить страхітливі лінзи, а також зробив численні модифікації тіла - імплантував під шкіру чола імпланти, щоб він виглядав горбистим, і вставив в кістки черепа різьблення, в яке вкручуються металеві роги. Всі ці складні перетворення йому допомагає робити його любляча дружина, яка займається професійним моддингом тіла. По суті, Мішель став її проектом.

За словами хлопця, у нього дуже високий больовий поріг, і його не відштовхує думка про біль, коли він планує вдосконалити свій зловісний образ.

"Моя ідея полягала в тому, щоб ставати все більш і більш зловісним. А чи схожий я на диявола ... Питання в тому, як люди самі собі його уявляють. Неважливо, що в їхніх очах я схожий на Сатану, своїм серцем я за Бога ", - говорить Мішель Фаро ду Прадо

Татуювальник зізнався, що зовсім не прагне бути схожим на диявола, просто в його уявленні зловісний зовнішній вигляд - це прояв внутрішньої свободи, яка допомагає змінювати світ навколо.

Стаючи все більш зловісним зовні і продовжуючи робити добрі справи, Мішель Прадо, як він сам каже, ламає шаблони, і його підтримують в цьому рідні та друзі.

"Моїй родині, дружині і синові, це подобається, як і моїм друзям. Деякі люди в моєму житті теж стали мені рідними. У мене є кілька молодих друзів, які називають мене батьком, і інші, яких я вважаю братами. Це мої знайомі і колеги", - говорить він.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в кінці січня 18-річна володарка чотирьох "Греммі" Біллі Айлиш шокувала фанатів визнанням про суїцидальні думки, які переслідували її в 2018 році на тлі депресії