RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Справа Шеремета: в МВС заявили про несподіваний поворот слідства

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко стверджує, що підозрювані у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета підтримували контакти зі співробітниками Служби безпеки України.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "РБК-Україна".

У коментарі виданню заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що зв'язку співробітників СБУ з підозрюваними у справі Шеремета вже доведені.

"Це не "можливі зв'язки", а цілком конкретні. Це їхні контакти і їхнє спілкування (з співробітниками СБУ, - Апостроф), яке було далеким від дружнього. Це більш ніж дружнє спілкування дає слідству підстави вважати, що необхідно перевіряти більш ніж десять співробітників СБУ на предмет їх спільної діяльності. Що зараз і проводиться", - уточнив він.

Причиною для перевірки стала публікація записів, які свідчать, що фігуранти справи про вбивство Шеремета могли бути пов'язаними з СБУ. У спецслужбі утримуються від коментарів з цього приводу.

Як повідомляв "Апостроф", підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета військовий медик Яна Дугарь пройшла експертизу на поліграфі.