RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Перекинулася і влетіла в стовп: під Миколаєвом маршрутка потрапила в ДТП, багато постраждалих

Рано вранці в четвер, 13 лютого, в Первомайському районі (Миколаївська область) злетів з проїжджої частини дороги та перекинувся пасажирський мікроавтобус Nisan, який рухався в напрямку міста Херсона, в результаті чого постраждав водій і шестеро пасажирів.

Про це повідомили в Первомайському відділі ГУНП Миколаївській області.

ДТП сталася близько 5:20 ранку на 50 км автодороги Н-24 "Благовіщенське-Миколаїв", біля залізничного переїзду неподалік від села Лукашівка.

За попередніми даними, 63-річний водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де перекинувся і зіткнувся з металевим відбійником.

В результаті він і шестеро його пасажирів у віці від 20 до 64 років отримали травми різного ступеня тяжкості та їх було доставлено в місцеву лікарню.

Як повідомляв "Апостроф", біля села Мазурова в Кривоозерському районі в результаті зіткнення рейсового автобуса міжнародного сполучення і вантажівки загинула одна людина.

Ще одна велика аварія в Миколаївській області трапилася влітку минулого року, коли через зіткнення пасажирського і вантажного мікроавтобусів одна людина загинула, ще 15 постраждали.