RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Всім мовчати: в мережі піднялася хвиля гніву через нове розпорядження в ЗСУ

У мережі з'явився фрагмент указу вищого військового командування, згідно з яким українським військовослужбовцям забороняється обговорювати дії політичного керівництва країни, зокрема, роботу президента, який, скоріш за все, став реакцією на нещодавній скандал через покарання військового за критику Володимира Зеленського.

Про це розповів ветеран АТО, блогер Олексій Петров на Facebook-странице.

"Прекрасно розуміючи, що в армійському середовищі рейтинг великого полководця сучасності летить в район урни, судячи з усього хтось вирішив питання кардинально. По-радянськи. Всім мовчати! Раз, два! Ось таке цікаве творіння совкового замполітівського агітпрому, винесло прибоєм телеграм-каналів. Що заважає бійцеві завести анонімний аккаунт і там продовжувати "захоплюватися" луноликим Володимиром Оманським?", - зауважив блогер.

У коментарях під публікацією користувачі висловили різку критику щодо ініціативи Генштабу, назвавши її морально застарілою і диктаторською.

Як повідомляв "Апостроф", пізніше в мережі з'явився текст документа, через який майор ЗСУ отримав сувору догану за критику президента Зеленського.