RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Українець проковтнув ніж і тільки через 9 днів пішов до лікаря: фото і деталі історії

У Запорізькій області трапилась непересічна НП, у місті Кам’янка-Дніпровська чоловік проковтнув ніж та більше тижня не звертався до лікарів.

Про це повідомляє газета "Знамя труда".

До лікарні звернувся чоловік із скаргами на сильний біль у горлі, порушення функцій ковтання та кровохаркання протягом 9 днів.

Здивуванню, навіть самих досвідчених фахівців, не було меж, так як при обстеженні, на рентген знімку, у стравоході простежувався довгий тонкий предмет, схожий на ніж.

Через те, що транспортування хворого загрожувало спричиненням важких внутрішніх ушкоджень та масивної кровотечі, було прийнято рішення оперувати на місці.

Порятунком життя чоловіка займалась команда з 15 медичних працівників.

Завдяки злагодженій, професійній роботі ніж було вилучено з тіла пацієнта. Яким чином він туди потрапив, будуть з’ясовувати правоохоронці.

На жаль, стан пацієнта був дуже важкий. Лікарі та медичний персонал, що професійно виконали свій лікарський обов’язок, прогнози щодо одужання не давали, згодом пацієнт помер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві в Центральній поліклініці Голосіївського району сталася страшна НП, 40-річний чоловік помер у черзі на прийом до лікаря.