RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

На Волині коронавірус вбив лікаря: спливли фото і деталі трагедії

У Луцьку посмертно підтвердили коронавірус у місцевого лікаря-гінеколога Ореста Тимчака, який працював в обласній лікарні, раніше вважалося, що він помер від хвороби серця.

Про це повідомляє ТСН.

Так, зазначено, що 66-річний лікар помер 29 березня, тоді в якості причини смерті була записана хвороба серця. Однак, після того як тіло чоловіка віддали на поховання, в результатах аналізу було виявлено, що він був заражений коронавірусною інфекцією.

У лікарні, де він працював, стверджують, що до цього 10 днів він був у відпустці. Кілька днів тому він потрапив до лікарні з пневмонією, йому провели експрес-тест на COVID-19 і він дав негативний результат. Після цього його аналізи відправили на підтвердження.

"Він працював багато років у Волинській обласній клінічній лікарні, був хорошим лікарем, фахівцем в області гінекології, красивою і чуйною людиною", - пишуть місцеві ЗМІ.

До цього в Луцьку 65-річна директор міської лікарні захворіла на коронавірус, у неї теж результати експрес-тесту були негативними. Після підтвердження COVID-19 її перевели в місцеву інфекційну лікарню.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Волинській області на коронавірус захворіла дівчинка 7 років, її ізолювали з батьками.