RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У яких областях України ситуація з коронавірусом найгірша: актуальна карта

У четвер, 2 квітня, в Україні зафіксовано 820 випадків зараження на коронавірус COVID-19, критичною є ситуація в Київській та Чернівецькій області - 224 і 143 випадків відповідно.

На коронавірус заражені понад 900 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі

Крім перерахованих областей, високі показники зараження в Чернівецькій та Тернопільській області - 132 і 105 випадків зараження відповідно, серед яких 5 загиблих в Чернівецькій і 1 - у Тернопільській. У той же час в Чернівцях видужало від інфекції 6 осіб.

Менше 10 заражених в таких областях: Донецька, Кіровоградська, Житомирська, Хмельницька, Полтавська, Луганська, Чернігівська, Харківська, Закарпатська та Херсонська. У Житомирській, незважаючи на низьку статистику заражень вже зафіксована одна смерть від коронавірусу.

У той же час в Миколаївській області поки жодного випадку COVID-19 не було виявлено - це єдина українська область, якої не торкнулася проблема епідеміологічної загрози.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що за добу 1 квітня в Україні було виявлено 135 нових випадків зараження.