RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Україні почали перекривати дороги через коронавірус: де не проїхати

У кількох населених пунктах України правоохоронці прийняли рішення заблокувати проїзд через високу небезпеку зараження на коронавірус COVID-19.

На коронавірус заражені понад 900 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Так, однією з найнебезпечніших в плані інфікування називають Чернівецьку область, туди дозволили в'їзд тільки транспорту, який забезпечує життєдіяльність області - машинам з продуктами харчування та іншими соціально важливими товарами.

"Особливий транспортний режим ввели в усій Чернівецькій області. Цей регіон залишається серед лідерів поширення хвороби в Україні. Відтепер на територію Буковини будуть впускати тільки ті авто, які забезпечують життєдіяльність області. Потрапити в регіон також зможуть люди, які там проживають і повертаються додому, а поїхати - ті, хто прямує до місця свого проживання", - повідомили в студії.

Також було прийнято рішення закрити село Козаче в Сумській області - там зафіксували високі показники смертності від коронавірусу (померли двоє з 8 хворих). В цей населений пункт пускають тільки за списками. З тієї ж причини в кінці березня місцева влада прийняла рішення закрити село Тинне в Рівненській області, де 10 хворих, з них троє померли.

Також з 1 квітня прийнято рішення заблокувати районний центр Кам'янка на Черкащині - там стався спалах COVID-19 (28 зафіксованих випадків).

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з 2 квітня міська влада закриває Херсон на строгий карантин, оточивши місто блокпостами через високі показники поширення коронавірусу в області.