RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Волинські бізнесмени під час карантину влаштували VIP-вечірку за участю чиновників: подробиці скандалу

Брати-бізнесмени Микола і Сергій Юнаки в місті Володимирі-Волинському під час карантину влаштували VIP-вечірку за участю близько 50 осіб.

Коронавірусом заражено понад 1,3 млн осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Буг".

На вечірці були присутні бізнесмени з Володимира-Волинського, Нововолинська, Луцька. Серед гостей також були депутати Волинської обласної ради, представники влади місцевих ОТГ.

Застілля було гучним і масовим, затягнулося до ранку, деякі гості з іменинниками продовжили святкувати на приватній території в селі Кладнів.

За даними видання, ходять чутки, що рідні першої хворої на коронавірус, яку виявили у Володимирі-Волинському, були серед гостей на цьому святкуванні. Тому всі присутні на вечірці - в зоні ризику.

Як пишуть місцеві ЗМІ, в поліції повідомили, що після публікацій про вечірку під час карантину, правоохоронці внесуть ці відомості в журнал єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. У той час, з цього приводу до правоохоронних органів ніяких офіційних звернень або заяв не надходило.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр-міністр України Денис Шмигаль припустив, що деякі обмеження карантину можуть діяти до вересня 2020 року.