RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Українські війська на Донбасі понесли нові втрати: є поранені і вбитий

У понеділок, 20 квітня, бойовики на Донбасі тричі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України (ЗСУ). Серед українських бійців - один убитий і двоє поранених.

Про це сказано в повідомленні на Facebook-сторінці Операції Об'єднаних сил.

Два факти порушень режиму тиші було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Підрозділи ЗСУ быля населеного пункту Південне бойовики обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, по захисниках Новоалександровки вів вогонь ворожий снайпер.

Поблизу Мар'їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог застосував ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

"Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано необхідну допомогу та евакуйовано до військового медичного закладу. На жаль, ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям", - сказано в повідомленні

Командування Об'єднаних сил висловило щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя.

Як раніше повідомляв "Апостроф", напередодні свята Великодня, в суботу, 18 квітня, бойовики на Донбасі обстріляли позиції Об'єднаних сил. Троє українських військовослужбовців отримали поранення.