RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вбивство і спалення дівчини у Харкові: підозрювані скоїли ще один звірство, фото

Підозрювані у вбивстві 25-річної харків'янки Анастасії Слухової, спалене тіло якої виявили в каналізаційному колекторі, зізналися в ще одному страшному вбивстві.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області, опублікувавши фото з місця відтворення злочину.

30-річний житель селища Пісочин Харківського району та 27-річний харків'янин, які з особливою жорстокістю вбили 25-річну жінку та заволоділи її мобільним телефоном, зізналися в ще одному злочині.

"Під час проведення слідчих дій зловмисники зізналися, що в листопаді 2013 року на березі річки Уди поблизу залізничної станції "Нова Баварія" вони вбили 46-річного харків'янина", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

Злочин було скоєно практично за 50 метрів від місця розправи над дівчиною. Разом зі своєю жертвою вони відпочивали на річці і вживали спиртні напої. Під час сварки зловмисники забили потерпілого ногами і камінням, а тіло скинули в воду.

Підозрювані в подвійному вбивстві знаходяться в слідчому ізоляторі. За санкцією статей затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", затримані за вбивство 25-річної харків'янки Анастасії Слухової зізналися в злочині і розповіли, що напали на дівчину, щоб пограбувати її.