RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Україну прийде спека, але з грозами: синоптики дали детальний прогноз на тиждень

26 квітня Україну накрили дощі і температура повітря впала до незвичних показників для кінця квітня. Також ситуацію погіршують сильні пориви вітру. При цьому вже на наступному тижні в країні очікується потепління.

27 квітня волого і вітряно буде тільки на сході України, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі температура повітря буде від 1 до 6 градусів тепла, в Карпатах можливі заморозки. Вдень очікується від 11 до 18 градусів тепла.

28 квітня в Україні синоптики опадів не прогнозують. Вночі очікується від 2 до 7 градусів тепла, а вдень від 13 до 18. Найтепліше буде на заході, де стовпчики термометра можуть показати 21 градус.

29 квітня в Україну повернеться по-справжньому весняна погода, за винятком західних областей. За даними синоптиків, на Закарпатті очікується гроза.

Днем найтепліше буде саме в західних регіонах - до 24 градусів тепла. В цілому по країні очікується від 15 до 24 градусів вдень і від 4 до 10 градусів вночі.

30 квітня погода буде погода трохи зіпсується, але в цілому по країні буде тепло. У західних та північних областях очікуються грози, а температура повітря по країні вдень складе від 15 до 22 градусів, вночі - від 5 до 11 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозами народних синоптиків, відчутного потепління в Україні варто чекати не раніше травня.