RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Міністр пояснив, як і коли в Україні запрацює громадський транспорт

На тлі розробки плану по відновленню приміського сполучення "Укрзалізницею", Міністерство інфраструктури підготувало свій план щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень після 22 травня.

Чому з ослабленням карантину в Києві не відкрилися багато кафе і ресторанів: названо причини

Про це йдеться в повідомленні міністерства.

"Працюємо зараз над тим, щоб через 10 днів пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі - з обов'язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження за кількістю пасажирів і посадкових місць. Як міністр інфраструктури я захищаю вас, перевізників та всіх працівників галузі, тому наполягаю на цьому", - повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

За його словами, зі свого боку Міністерство інфраструктури вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень.

"Зараз спільно з Міністерством охорони здоров'я ми обговорюємо і опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", 11 травня в Україні розпочався перший етап ослаблення заходів карантину, який торкнеться цілої низки сфер діяльності.