RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

За посадки невинних - дадуть відповідь: Зеленський жорстко висловився щодо справи Шеремета

Президент Володимир Зеленський на прес-конференції в честь річниці своєї інавгурації заявив, що якщо підозрювані у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета виявляться невинні, то ті, хто довів справу до суду будуть нести відповідальність.

Зеленський також зазначив, що в даний момент відповідальний за результат у справі Шеремета безпосередньо глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Мене запросили - я прийшов, тому що хочу бути запрошений на всі гучні справи... Я буду приходити на всі справи, де потрібна буде підтримка президента. Але суд повинен розібратися. Зараз цю справу веде глава МВС Арсен Аваков. Це його справа. І він відповідальний за результат цієї справи. Якщо слідство, а потім суд доведуть, що підозрювані - вбивці, вони сядуть у в'язницю. Якщо ні, то будуть нести відповідальність ті, хто довів цю справу до суду і звинуватив невинних людей", - сказав Зеленський .

Президент додав, що знайти винних і посадити їх у в'язницю - його відповідальність.

"А якщо знайшли не тих - то треба тих людей всіх позвільняти, має бути кадрове рішення. Всі, хто посадив невинних, понесуть покарання", - заявив Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", Володимир Зеленський на прес-конференції також розповів про можливий новий обмін полоненими і про зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.