RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Рік Зеленського та інтерв'ю з ворогами: онлайн-трансляція "Свободи слова" Шустера 22 травня

У п'ятницю, 22 травня, в ток-шоу "Свобода слова" журналіста Савіка Шустера гості передачі обговорюють результати першого року президентства Володимира Зеленського, а також інші важливі теми тижня.

Онлайн трансляція доступна на "Апострофі".

У прямому ефірі гості "Свободи" поговорять про те, що вдалося і що не вдалося зробити Зеленському за результатами свого першого "президентського" року. Крім цього, обговорять також гучне інтерв'ю Дмитра Гордона з колишнім ватажком бойовиків ДНР Ігорем Гіркіним (Стрєлковим). Ще однією темою шоу буде можливість проведення виборів в Донецьку і Луганську восени 2020 року.

Серед гостей передачі: віце-прем'єр-міністр Олексій Резніков, нардепи Ірина Верещук, Ірина Геращенко, Сергій Рахманін, глава "Національного корпусу" Андрій Білецький, журналіст Дмитро Гордон, колишні політв'язні Надія Савченко та Роман Сущенко.

Нагадаємо, 20 травня президент Володимир Зеленський відзначив річницю від дня своєї інавгурації і дав велику прес-конференцію. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Від "розбійника" до "бандита": про що говорять меседжі Зеленського на прес-конференції.