RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нещодавно повернувся з фронту: фото і подробиці про одного з бійців, убитих під Житомиром

Одним з убитих в Житомирській області, де орендар ставка розстріляв 7 відпочивальників, виявився учасник бойових дій на Донбасі, старший сержант Віталій Вульчин.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Бригади швидкого реагування Національної гвардії України", опублікувавши фото загиблого.

"Він тільки що повернувся з фронту, де 8 місяців обороняв нашу країну від маріонеткових бойовиків і кадрових військових сусідньої східної країни. Пройшовши запеклі бої на Світлодарськ дузі, де щодня смерть дихала йому в спину, страшна трагедія підкралася на мирній землі. Він був застрелений уві сні, коли відпочивав на заслуженому відпочинку зі своїми друзями", - сказано в повідомленні.

Побратими убитого бійця висловили своє співчуття родині Віталія Вульчина, його рідним і близьким та пообіцяли уважно спостерігати за розслідуванням цієї справи.

Як повідомляв "Апостроф", дружина стрілка, який біля села Новоселиця на Житомирщині убив сімох людей з мисливської рушниці, заявила, що конфлікт стався через суперечку про службу в армії і війни на Донбасі.