RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

За жодних умов: знайомий застреленого нардепа пояснив, чому не вірить у самогубство

Знайомі нардепа Валерія Давиденка розповіли, що у нього було багато ворогів, з якими виникли серйозні конфлікти, що і могло привести до трагічної загибелі.

"Він точно не з тих, хто накладе на себе руки від страху перед кимось. Він легко міг виїхати або вивезти сім'ю, якщо були погрози, у нього було достатньо можливостей або зв'язків для захисту від ворогів. Чутки про втрату "даху" в Офісі генпрокурора, які могли штовхнути батька двох дітей на самогубство, абсурдні і огидні. Про це можуть говорити тільки провокатори або ті, хто поняття не має про що і кого вони говорять. Зараз справи у нього йшли досить не погано, точно не так, щоб накласти на себе руки", - розповідає знайомий нардепа.

Він кілька разів підкреслив, що у Давиденко прекрасна сім'я і "йому точно в цьому житті є за що боротися і ні за яких умов він би не захотів просто покінчити з життям через будь-яких бізнес-ускладнень".

Разом з тим, і джерело в правоохоронних органах, і знайомі нардепа підтверджують наявність у нього серйозних конфліктів, які і могли призвести до трагедії.

"У нього багато ворогів. Наприклад - всім відомий бізнесмен з оточення Януковича Сергій Курченко. Деталі їх бізнес суперечок поки не відомі, але ми знаємо, як ведуть справи такого типу бізнесмени. У справі можуть з'явитися дуже підозрілі особи, цілком можливо, що могли надходити загрози, які могли довести нардепа до самогубства", - сказав один зі співрозмовників.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" - Ідеальне вбивство або все ж суїцид: нові деталі загибелі нардепа Давиденко.