RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Скільки коштує відпочинок на популярних українських курортах: ціни на бюджетне і дороге житло

Із середи, 10 червня в Україні в рамках адаптивного карантину запрацюють бази відпочинку на морському узбережжі і в Карпатах, де можна провести літню відпустку. Відпочиваючих також залучають послуги подобової оренди житла на популярних українських курортах.

За даними аналітиків OLX Нерухомість, в травні найбільше оголошень подобової оренди квартир було в Одесі, а найдешевше житло в Карпатах пропонують в Берегово.

Чорне море

В Одесі можна знайти бюджетні 1-кімнатні квартири, які коштують 500 грн на добу. Просторі 3-кімнатні апартаменти обійдуться в 1 250 грн.

У Чорноморську оренда будинку на добу в середньому коштує 1 500 грн. За такою ж ціною пропонують трикімнатні квартири, "однушки" і "двушки" обійдуться дешевше.

Будинок для великої родини в Кароліно-Бугазі можна зняти в середньому за 2 000 грн на добу. Таке ж житло в Затоці пропонують за 1 500 грн / день.

Азовське море

У Бердянську можна зняти однокімнатне житло за 300 гривень на добу. Двушка буде коштувати близько 450 грн на добу, а трійка - 500 грн. Орендувати будинок - більше тисячі.

Карпати

В Яремче за добу в будинку просять в середньому 1 000 грн, в Микуличині проживання коштує 1 200 грн/день, а в Ворохті можна зняти будинок за 500 грн на добу.

Будинок в Славському чи двокімнатну квартиру в Береговому можна зняти всього за 300 і 200 грн на добу відповідно.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 7 червня, відпочиваючі почали заїжджати на бази відпочинку та в приватні пансіонати курортного селища Кирилівка на березі Азовського моря.