RU  UA

"Всьо по бєспрєдєлу": на Апостроф TV стартує авторський проект Роксани Руно

У вівторок, 16 червня, о 20.00 на Апостроф TV в ефір вийде перший випуск програми "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ". Її автором і ведучою стала відома журналістка, Роксана Руно.

Формат програми передбачає дискусію на актуальні чи важливі суспільно-політичні процеси в Україні. Причому, двічі на тиждень - у вівторок та четвер - це будуть дебати між спікерами-антагоністами. А щоп'ятниці планується light-версія дискусії, де із топ-персонами та лідерами громадської думки тет-а-тет спілкуватиметься Роксана Руно.

"Ми не будемо робити класичні дебати - коли всі виглядають розумними і грамотними. На жаль, українська політика і влада демонструють зовсім інші підходи, де основне правило - бєспрєдєл. Причому, так було колись і, на жаль, так є нині. Власне, тому і така назва у моєї програми - "Все по бєспрєдєлу" - каже Роксана Руно. І додає: "Я очікую від українського політичного середовища такої ж сміливості і нахрапу, з якими вони обробляють електоральні поля. І чекаю на них у нашій студії - з аргументами і позицією".

"Я рада, що Роксана Руно вибрала співпрацю із нашим телеканалом. Упевнена - це добрий знак для медійного ринку і є надія, що не все пропало в нашому журналістському домі" - говорить генеральний продюсер Апостроф TV, Ірина Король. - "Ну, а українці повинні бачити і розуміти: зрада країни починається з красивої обгортки. У неї загортають протухлі гасла, неїстівні політичні рішення і гнилі договорняки. І щоб вкотре не було розчарування - варто знімати обгортки і дивитись на якість "політичного продукту". Сам авторський проект я розглядаю як один із локомотивів для Апостроф TV, головним гаслом якого є: Дивись.Слухай.Знай".