RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Безлюдний "рай": опубліковано цікаві фото і відео популярного курорту в Україні

Береги Азовського моря поблизу популярного курортного селища Щасливцеве біля Генічеська (Херсконская область) через пандемію коронавірусу практично порожні.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на місцеве видання "Голос Запоріжжя", яке публікує фото і відео з безлюдних пляжів.

Незважаючи на те, що безліч баз відпочинку вже відновили роботу і навіть пропонують знижки на проживання, місцевість на узбережжі поки практично не зайнята відпочиваючими. Автомобільні кемпінги також не користуються попитом. На території розміром з футбольне поле можна побачити одну-дві машини.


Пустують популярні серед відпочиваючих солоне і гліцеринове озера. На лимані з лікувальною гряззю лише зрідка можна побачити "чорних чоловічків", які проводять лікувальні процедури. Вода значно очистилася як в лимані, так і невеликих озерцях. Сміття практично немає. Поодинокі відпочиваючі насолоджуються лише прибоєм і звуком вітру.

Ринки та базарчики поки працюють неповноцінно, але тільки через відсутність покупців. Однак, в їдальнях на базах відпочинку можна підкріпитися, придбати морозива, солодощі або алкоголь. Ціни, щоправда, кусаються.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в курортному селищі Кирилівка (Запорізька область) на узбережжі Азовського моря, де температура повітря піднялася до +30 градусів, вже розпочався повноцінний купальний сезон, пляжі заповнені відпочиваючими.