RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Відпочинок в горах 2020: на які курорти в Україні можна поїхати і скільки коштує

Зовсім скоро українці отримають три дні відпочинку з нагоди Дня Конституції та вже зараз саме час обрати місце, де можна його провести.

"Апостроф" розповість про те, де в Україні можна відпочити в горах і скільки це буде коштувати.

Так як зараз виїзд в інші країни утруднений, в Україні активно зріс попит на внутрішній туризм. Чудовим місцем для відпочинку є Карпати, де розваги для себе знайдуть як діти, так і дорослі.

Найбільш популярними курортами в країні залишаються Буковель, Ясиня і Славське. Примітно, що влітку в Карпатах відпочивати в 2, а то і в 3 рази дешевше, ніж взимку, тому з'являється прекрасна можливість відвідати ці місця.

Відпочинок в Буковелі

Буковель розташована неподалік від села Поляниця Івано-Франківської області. Цей курорт користується великим попитом не тільки взимку, але і влітку.

У Буковелі можна отримати насолоду від краси гір, позасмагати на пляжі біля гірського озера або ж зайнятися активним відпочинком.

Тут доступний рафтинг (сплав) по гірській річці Черемош, подорожі на квадроциклах, велотури, походи в гори, пейнтбол, кінні прогулянки.

Ціна на двомісні номери категорії "Стандарт" стартуватиме від 800 гривень за 3 дні і 2 ночі. Додатково можна придбати сніданок, середня ціна на який тут 70 гривень.

А ось номер категорії "Делюкс" за двох з проживанням 3 дні і 2 ночі в 4-х зірковому готелі обійдеться мінімум в 3400 гривень.

Ціни на підйомники в Буковелі:

  • 1 підйом (оглядовий) - 120 гривень.
  • 3 години (діють з моменту покупки) - 230 гривень.
  • половина дня (c 8: 30-14: 00 або 12: 00-19: 30) - 310 гривень.
  • вечірнє катання (c 15:00 до 19:30) - 130 гривень.
  • 1 день (c 08:30 до 19:30) - 440 гривень. 2 дня - 850 гривень. 3 дні - 1250 гривень.

Відпочинок в Ясіні

Село Ясіня розташоване в Закарпатській області. На цьому курорті можна збирати гриби та ягоди, ловити рибу, йти в гори, влаштувати прогулянки на конях, квадроциклах тощо.

Також даний населений пункт славиться народною творчістю, таким як різьблення по дереву, обробки шкір, вовни, самобутнє гуцульське ткатство і вишивання.

Ціна двомісного номера на цьому курорті від 600 гривень за 3 дні і 2 ночі. Вартість апартаментів стартує від 3 тисяч гривень за 3 дні і 2 ночі.

Відпочинок у Славському

Славське вже давно вважають одним з найпопулярніших гірськолижних курортів у Львівській області. Незважаючи на це, і влітку тут знайдеться чим зайнятися для туристів.

Тут вам запропонують прогулянки на квадроциклах, піші походи, кінні та велосипедні прогулянки, сплави по річках, риболовля, походи за грибами та ягодами, а також екскурсії.

Двомісний номер на цьому курорті обійдеться від 600 гривень за проживання 3 дні і 2 ночі. За покращений двомісний номер з вас попросять мінімум 900 гривень за двох за проживання 3 дні і 2 ночі. Харчування тут обходиться в середньому за 120 гривень на 1 людину. Можна вибирати і апартаменти, які коштують 2400 гривень за двох з проживанням на 3 дні і 2 ночі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, чи варто планувати відпустку цього літа і які є гарантії у туристів.