RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Пляжі на будь-який смак і "театр з кіньми": у скільки обійдеться відпочинок в Кирилівці

Кирилівка - популярний український курорт в Запорізькій області, порадує гостей, як пляжами так і широким спектром розваг.

Про те, у скільки обійдеться відпочинок в Кирилівці, йдеться в матеріалі "Апострофа".

Селище Кирилівка розташовано на кордоні з Херсонською областю. Тим, хто планує відпочивати з дітьми або літніми батьками, потрібно мати на увазі, що пляжі в Кирилівці глибші, ніж на інших азовських курортах. Крім цього, переглядаючи оголошення або спілкуючись з адміністрацією пансіонатів, уточнюйте, де саме розташовується той чи інший об'єкт.

Географічно Кирилівка ділиться на три умовних райони: центр, коса Пересип і Федотова коса. Найбільше пансіонатів розташовано на Федотової косі. Район Пересип, навпаки, вважається тихим. Перелік місць розміщення стандартний: міні-пансіонати, невеликі готелі, бази відпочинку, приватний сектор. Вибір об'єктів великий: на Кирилівку припадає близько чотирьох сотень баз відпочинку різного "калібру".

Ціна варіюється від 100 до 1500 гривень за людину на добу. Пристойні варіанти стартують з 450-500 гривень на добу. Стандартний двомісний номер в готелі зі зручностями - 1200 гривень за добу, мінімальний "люкс" - 1800 гривень, за 2500-3300 гривень можна зняти "покращений-люкс" на чотири людини.

У Кирилівку їдуть не тільки для пляжного відпочинку, але і за розвагами: відомий на всю країну аквапарк, дельфінарій, парк розваг і кінний театр "Кирилівська січ", комплекс "Сафарі-парк".

Від Мелітополя до Кирилівки можна доїхати на авто, або ж на рейсовому автобусі, попередньо діставшись до міста на поїзді.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити в Запорізькій області.