RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Поки люди смітять: собаки взялися за прибирання набережної Дніпра, відео

У Дніпрі на одному з пляжів прибиранням займається команда чотирилапих екологів. П'ятеро собак породи джек-рассел-тер'єр шукають сміття та мотлох під наглядом своєї господарки - жительки Дніпра Ганни.

Як пише "Апостроф", про це повідомляє 24 канал.

Дівчина розповідає, що про "екологічні" здібності своїх улюбленців дізналася випадково, коли під час однієї з прогулянок собаки почали зносити до купи викинутий непотріб з усього пляжу. Відтоді, як зізнається Ганна, такі "суботники" стали щоденною традицією - тільки тепер песики очищають не лише пляж, а і воду неподалік берега.

За словами Ганни, дуже часто собакам доводиться прибирати небезпечні предмети - бите скло, металеві банки та навіть шприци. Також вона зауважує - для такої "діяльності" собакам довелося пройти попередню підготовку. Але оскільки Ганна - кінолог, необхідним навикам своїх підопічних навчила ще давно.

Як писав "Апостроф", в Ивано-Франковской области в приюте для животных "Дом Серка", который затопило из-за паводка, могли утонуть более трехсот собак, поэтому животных спасали всем Калушем.