RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У суді над Єфремовим стався новий поворот - свідки говорять про таємничого незнайомця

Свідки у справі актора Михайла Єфремова, якого звинувачують в скоєнні смертельної ДТП в Москві, під час судового засідання розповіли, що в машині актора був ще хтось, а сам актор їхав на місці пасажира.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, свідок - підприємець Тевон Бадасян розповів, що він в той вечір прийшов в Плотніковий провулок за контрабандними сигаретами і побачив, як з бару "Улісс" вийшов чоловік і сів в машину "Гранд Черокі". Цей чоловік, за словами свідка, був високого зросту, на вигляд не старше 40 років, був без піджака і в бейсболці на голові. Від журналістів Бадасян втік.

Ще один свідок - чоловік на прізвище Гаєв з Анапи розповів, що бачив момент зіткнення, і заявив, що після ДТП Єфремов "вилазив" з пасажирського сидіння джипа. За словами Гаєва, перед цим він вживав пиво, але стверджує, що був тверезий. Також про свідка відомо, що його позбавляли прав за п'яне водіння і він відбував тюремний срок - три роки за побої дружини.

Як повідомляв "Апостроф", свідок захисту у справі про ДТП за участю Михайла Єфремова під час засідання суду заявив, що актор не був за кермом під час смертельної аварії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: