RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У новий 2021 рік - достроково: до Зеленського звернулися з кумедною петицією

На сайті президента України з'явилась оригінальна петиція - главу держави Володимира Зеленського просять достроково закінчити 2020 рік.

Петиція з таким проханням розміщена на порталі глави держави.

"2020 рік став справжньою катастрофою не лише для України, але й для всього світу. Вже ніхто й не пам‘ятає апокаліптичних пожеж в Австралії та Третьої світової війни, яка ледь не почалась, бо потім почалася справжня катастрофа – пандемія коронавірусу. Додаємо до всесвітнього локдауну ще й всесвітню кризу та зубожіння, пожежі у Чорнобилі, вибух у Бейруті та ще купу жесті, і робимо висновок, що ми живемо у світі Апокаліпсису, який отруїв життя мільярдам людей з усього світу", - йдеться в петиції.

Автор пропонує достроково оголосити про закінчення 2020 року. Він пропонує Зеленському увійти в історію "не лише України, але й усього світу, як політик, що ухвалив мудре рішення".

Наразі петиція набрала лише 117 голосів, а щоб її розглянули потрібно 25 тисяч. Проте у автора ще є майже місяць.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що днями президент України анонсував проведення міні-референдуму під час місцевих виборів 25-го жовтня, виборцям зададуть п'ять питань. Українець запропонував "шосте питання", яке стосується діяльності самого глави держави.