RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

З'явилася жорстка реакція Ярославського на передвиборний ролик Кучера

Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський жорстко відреагував на передвиборний ролик глави Харківської обладміністрації Олексія Кучера, який той подав у якості пародії на канонічний мем "У тебе обличчя нудне".

Реакцію він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, в своєму ролику Кучер зайняв місце колишнього губернатора Харківської області Михайла Добкіна, вмонтувавши свій передвиборний піар в закадровий текст мера Харкова Геннадія Кернеса.

"Прислали мені відео - "пародію", яку зняв Олексій Кучер на запис Кернеса з Добкіним. Чесно кажучи, я обурений цим. Був би зараз Кернес в Харкові, він би Кучеру так відповів, що "моль" - це був би найлегший вираз на його адресу. Яка у цієї людини є совість, і як у нього повертається язик, коли людина лежить у лікарні, говорити за його спиною такі речі? Я далекий від політики, я не підтримую нікого з політиків, але мене чисто по-людськи обурює така поведінка. Олексій, невже у тебе остаточно немає совісті? Невже ви за ці крісла, за ці паршиві місця готові принижуватися до такого?!" - сказав Ярославський.

Також відомий бізнесмен нагадав Кучеру, що говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг харківським промисловим підприємствам.

"З приводу заводів хочу тобі сказати: ти і заводи - це різні планети. Ми з тобою з листопада місяця займалися "Тяжмашем", і він стоїть. Про які заводм ти говориш? Про які двори ти говориш? Я не особливий шанувальник Геннадія Адольфовича, ми з ним 40 років знайомі, і 7 років не розмовляли, але вам за 5 життів, і тобі особливо, не зробити того, що він зробив в Харкові. Я просив би тебе не ображати людину, яка не може тобі відповісти, це негідно чоловіка. Ведіть свої політичні, бізнес-дії з якимоюсь гідністю. Не принижуйтеся, не падайте на коліна заради цих крісел", - говорить Ярославський.