RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Названо три знака Зодіаку, яких скоро чекає фінансовий успіх

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють фінансовий успіх у найближчий час, дали поради, на яку сферу життя їм звернути найбільшу увагу.

Про це повідомляє ELLE.

Телець

Телець - один з найбільш працьовитих знаків Зодіаку: лояльний, організований і наполегливий. Здається, нікого іншого не можна назвати більш відповідальним в роботі: Тельці обов'язково закінчують те, що починають. Гороскоп обіцяє, що найближчим часом завзятість і відповідальність буде винагороджені підйомом кар'єрними сходами, підвищенням зарплати або солідної премією.

Діва

Завжди зайнята і практична бджілка-Діва дуже любить працювати. Орієнтований на деталі розум представників цього знаку Зодіаку відстежує кожну дрібницю - ви завжди все плануєте заздалегідь. Діви за своєю природою дещо скупі й ощадливі, тож накопичити певну суму для них неважко. Зірки кажуть, що Всесвіт скоро порадує вас зростаючим балансом на банківському рахунку, що подарує Дівам відчуття безпеки.

Стрілець

Стрільці завжди вірять в свою щасливу зірку і те, що в їх життя обов'язково прийдуть великі гроші. Ця сліпа віра в удачу підштовхує Стрільців частіше за інших ризикувати. Вони можуть скуповувати лотерейні квитки або брати участь в азартних іграх. В найближчий період зірки, схоже, і справді обіцяють Стрільцям виграш. Головне, все ж вчасно зупинитися.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Тамара Глоба назвала чотири знаки Зодіаку, які стануть улюбленцями долі у жовтні і можуть розраховувати на щасливе майбутнє.