RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Renault випустить доступний кросовер за 7 тисяч доларів: перші фото і характеристики

Французька автомобілебудівна компанія Renault проводить дорожні випробування моделі бюджетного кросовера, яка отримає назву Kiger.

Фото з тестів нової моделі опубліковано на сайті GaddiWaddi.

На знімках машина представлена в камуфляжі, але судячи по контурах у неї буде нове фірмове "особа" французької марки з двоповерхової оптикою. За габаритами і формою кузова автомобіль буде близький до добре відомого Renault Sandero.

Крім того, у новинки будуть великі колісні арки, характерні лінії і плавна лінія даху. Автомобіль буде побудований на платформі Renault-Nissan CMF-A +, яку використовують спеціально для бюджетних моделей. Довжина автомобіля складе до 4 метрів.

Renault Kiger буде оснащений багатофункціональним рульовим колесом, клімат-контролем, повністю цифровий 7-дюймової панеллю приладів і великим екраном інформаційно-розважальної системи, що підтримує Android Auto, Apple CarPlay. Двигуном нового кросовера буде, швидше за все, 1,0-літровий турбомотор потужністю 100 сил.

Очікується, що новинка буде коштувати близько 7500 доларів і надійде в продаж в 2021 році. Правда, купити його можна буде тільки в Індії.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти опублікували ТОП-10 найкращих кросоверів і позашляховиків, які користуються популярністю на вторинному ринку. У рейтинг увійшли як бюджетні моделі, так і представники преміум-класу