RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, готові на секс без зобов'язань на одну ніч

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яких вважають хорошими коханцями і вони готові на секс без зобов'язань.

Про це повідомляє Seek Love.

Стрілець

Стрільців вважають самими дивними і кумедними людьми, вони люблять розваги, обожнюють відвідувати бари і музичні заклади. Вони відомі як шукачі пригод і з радістю не тільки проведуть незабутню ніч або влаштують для вас приємну розвагу - відвезуть в свою квартиру, наповнену психоделічним мистецтвом і скульптурами оголених дам.

Телець

Телець вміє створити ілюзію турботи і потрібності. Навіть якщо він готовий приділити людині тільки одну ніч, але в будь-якому випадку він дасть людині відчути себе особливою. У залицяння Телець знає, що потрібно робити це повільно, їх вважають майстрами прелюдій. А вранці, коли людина прокинеться, Телець вже приготує їй сніданок. .

Скорпіон

Скорпіони досить таємничі, вони знаходяться в контакті зі своєю темною, сексуальною стороною. У ньому приваблює те, що він не нав'язливий, але в той же час дуже пристрасний. У Скорпіона напевно є кімната утіх десь в квартирі. Цей знак підходить для відносин на одну ніч, на постійній основі вони дуже примхливі.

Козеріг

Козероги - ідеальний варіант на одну ніч, вони дуже точні і все добре організовують. Козероги не прив'язуються до вас, вони знають, чого хочуть, і не соромляться отримати і сказати це.

Як повідомляв "Апостроф", атмосфера грудня буде доброю відразу для чотирьох знаків Зодіаку.