RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на початок 2021 року: кого зі знаків Зодіаку чекатиме кохання

Астрологи склали гороскоп на 2021 рік у любовній сфері і назвали знаки Зодіаку, яким прийдешній рік Металевого Бика обіцяє нове кохання і зустріч з другою половинкою.

Про це пише видання Страна.

Терези

Ваше особисте життя у 2021 році буде наповнене мріями про взаємне кохання і вони обов'язково здійсняться. Влітку або на початку осені ви зустрінете на своєму шляху людину, з якою відчуєте себе легко і безпечно. Зірки кажуть, що і до цієї доленосної зустрічі ви маєте право зав'язувати цікаві знайомства з представниками протилежної статі.

В кінці року багато представників цього знаку Зодіаку можуть прийняти рішення про створення сім'ї, придбання власного житла і народження дітей. Однак при цьому вам буде потрібно максимально включитися в особисте життя, якщо ви вирішите стати батьками.

Скорпіон

Зима принесе в життя Скорпіонів деякі хвилюючі моменти. Самотні представники знаку можуть зустріти справжню любов - вже на перших побаченнях ви відчуєте, що знаєте цю людину сотню років. І хоча це почуття може стати для вас болісним, адже ви можете не отримати взаємних почуттів, при цьому ви будете майже впевнені, що зустріли ідеал свого життя.

Рік Бика обіцяє Скорпіонам зміни на любовному фронті. Зірки говорять, щоперше півріччя прийдешнього року може бути складним через ревнощі і зраду, а в середині року вам знадобиться витримка і мужність. Однак не потрібно приймати рішення спонтанно.

Козеріг

Рік обіцяє бути наповненим сюрпризами і приємними любовними переживаннями. Перші місяці зими нагадають вам американські гірки, адже ви навряд чи зможете контролювати всі свої почуття. Події вашого життя можуть захопити вас у вир переживань, а будь-які проблеми будуть вирішуватися так само раптово, як і виникнуть.

У житті самотніх Козерогів може статися доленосна зустріч в той момент, коли ви зовсім нічого подібного не очікуєте. А всі прикладені зусилля по пошуку супутника життя, навпаки, завершаться невдачею. У тих відносинах, які ні до чого не зобов'язують, можна чекати на необґрунтовані ревнощі і неприємні перевірки з боку обранця, тож краще буде їх просто розірвати.

Як повідомляв "Апостроф", Металевий Бик цінує працьовитість, чесність і родинні стосунки, а тому обов'язково допоможе працьовитим людям втілити їх плани в життя. Однак астрологи назвали знаки Зодіаку, яким 2021 рік може принести неприємності - аж до краху шлюбу.