RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Києвом друзі відбили у копів порушника ПДР, при затриманні - відстрілювалися, фото і відео

У п'ятницю, 11 грудня, в селищі Терезине Білоцерківського району (Київська область) екіпаж патрульної поліції упав нападу з боку "групи підтримки" порушника правил дорожнього руху, які під'їхали на трьох автомобілях і забрали свого товариша. Під час спроби їх затримання в бік співробітників поліції пролунав постріл.

Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

У повідомленні сказано, що поліцейські зупинили автомобіль, водій якого знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Під час складання адміністративних матеріалів на місце події під'їхали три автомобілі товаришів правопорушника. Вони накинулися на поліцейського з кулаками, після чого зникли в невідомому напрямку. Незабаром одну з машин поліцейські помітили на автодорозі Київ-Одеса.

"На законну вимогу правоохоронців водій не зупинився і на великій швидкості продовжив рух. У селі Озерна автомобіль заїхав у двір, пасажир вийшов з машини, вистрілив і погрожував правоохоронцям зброєю", - повідомили в прес-службі.

Для затримання правопорушників було залучено бійців спецпідрозділу КОРД. Ними виявилися троє місцевих жителів віком від 24-х до 53-х років. Під час невідкладних обшуків за місцем їх проживання було виявлено та вилучено речові докази, зокрема зброю і боєприпаси.


"За даним фактом порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ст. 348 (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України ", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львові співробітників патрульної поліції звинуватили в побитті ветеранів АТО і громадських активістів.