RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Що подарувати на День святого Миколая: ідеї презентів для всіх знаків Зодіаку

За знаком Зодіаку можна багато чого сказати про людину, навіть підібрати їй подарунок. Тому експерти склали список презентів для кожного знака, які можна подарувати на День святого Миколая.

Про це повідомляє Joinfo.

Овен

Кращим подарунком буде тур в теплу країну, хороший парфум, годинник. Також можна подарувати гаджети, наприклад, камеру, флешку, телефон.

Телець

Гарним подарунком стане дорогий алкоголь, хороша косметика, одяг або аксесуар від дизайнера. Але найкращим подарунком стане - гаманець.

Близнюки

Представники цього знака будуть раді, якщо отримають в якості подарунка хорошу книгу, елегантний телефон, ручку з пером, футляр для візитних карток і все, що полегшить зустрічі з людьми, обмін думками і емоціями.

Також сподобається в якості подарунка тур в екзотичну країну, сертифікат в салон краси.

Рак

Вони будуть раді сервізу, побутовій техніці, текстилю, квиткам в театр або кіно для сім'ї. Також це можуть бути такі варіанти, як спортивне спорядження, настільні ігри. Ще Раки будуть раді домашньому вихованцю, але це треба обумовити.

Лев

Непотрібні речі дарувати не варто. Також вони не будуть раді практичним подарункам. Краще піднести дорогий парфум, ювелірні вироби.

Діва

Ідеально для подарунка підійде гарна сумка, парфум, ювелірні прикраси або модний одяг.

Терези

Це можуть бути парфум або одяг. Також вони можуть бути раді постільній білизні, оригінальному світильнику, милу ручної роботи.

Скорпіон

Подарунки для представників цього знаку повинні бути цінні і якісні. Найчастіше Скорпіони самі зізнаються, чого вони хочуть. Здивувати їх можна годинником, модним одягом, косметикою.

Стрілець

Ідеальний подарунок - путівка в кругосвітню подорож. Однак це дуже дорого, тому підійде також розумна техніка, домашній кінотеатр, планшет, рюкзак.

Козеріг

Їм подобаються оригінальні і класні речі. Тому це можуть бути дорогі шарфи і краватки, набори сигар, вишуканий алкоголь, красиву білизну, диск класичної музики.

Водолій

Кращим проявом уваги стануть такі подарунки: комп'ютерне програмне забезпечення, кавоварка, мобільний телефон і науково-популярні книги. Жінці-Водолію ви можете піднести пристрої та інструменти для наведення краси, наприклад, лазерний епілятор.

Риби

Подаруйте картину, музичний збірник, статуетку. Також корисні будуть набір фарб, графічна комп'ютерна програма. Також можна вручити ручку з блокнотом.

"Апостроф" публікував 8 ідей, чим порадувати рідних на День святого Миколая.