RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Китаї побудують найбільший електричний корабель: характеристики унікального судна

Відразу кілька відомих китайських корпорацій вже приступили до створення корабля під назвою Yangtze River Three Gorges No. 1. Про це повідомили журналісти порталу ChTechPost, які посилаються на дані корпорації Contemporary Amperex.

Корпорація CALT є одним з найбільших, на території Піднебесної, виробником паливних елементів і літій-іонних акумуляторів. Представники корпорації почали будівництво нового інноваційного корабля разом з співробітниками компаній China Yangtze Power і Hubei Yichang.

Новий корабель отримає кілька батарей фірми CALT, їх загальна потужність становить 7,5 МВт. Для того щоб зрозуміти потужність акумуляторів, варто нагадати, що приблизно така ж буде сумарно у 100 електромобілів.

За допомогою нового технологічного судна пасажири можуть подорожувати набагато швидше, ніж раніше. На цьому кораблі можуть поміститися до 1300 осіб, включаючи екіпаж судна. Китайські корпорації почали роботу над проектом 2 роки тому, але тільки зараз вони вирішили приступити до будівництва. Відомо, що корабель може бути спущений на воду влітку наступного року, тоді як введення в експлуатацію заплановано на осінь 2021 року. Це інноваційне судно, яке не має аналогів.

Як повідомляв "апостроф" раніше, в Китаї зняли падіння вогняного НЛО, який можна порівняти за яскравістю з Сонцем .