RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо найнадійніші електромобілі і "гібриди" - рідко ламаються і не підводять

Нещодавно експерти назвали найнадійніші авто з пробігом, тепер же вони розповіли про десятку машин - гібридів і стовідсоткових електрокарів, які не доставляють клопоту власникам.

Рейтинг опублікував сайт AUTO.RIA.

Для створення рейтингу експерти британського видання What Car обробили відгуки більш ніж 18 тисяч автомобілістів і зібрали різні думки про 218 електричних моделей.

10 Mitsubishi Outlander PHEV

97,8% позитивних відгуків

Mitsubishi Outlander став одним з десяти еко-мобілів, на які власники скаржилися найменше. Хоч в кросовері і траплялися несправності, всі вони були незначними: проблеми виникали з кузовними панелями, обробкою салону і електронікою, не пов'язаною з роботою мотора. На автомобіль встановлюють 2,4-літровий бензиновий мотор потужністю 135 кінських сил і 211 Нм крутного моменту.

9 BMW i3

97,9% позитивних відгуків

Власники компактного електрокара BMW i3 заявили, що задоволені своїм вибором. Машина не доставляє істотних проблем, є невеликі нарікання на роботу мультимедійної системи і обробку салону. Хетчбек має 170 кінських сил потужності.

8 Honda CR-V Hybrid

97,9% позитивних відгуків

Про дефекти паркетника розповіли тільки 8% власників, 97,9% відгуків були позитивними. Лише одна зі скарг стосувалася електромотора. Конфігурація силової установки Honda CR-V досить нетипова для гібрида. Кросовер комплектується 2,0-літровим 145-сильним атмосферним мотором, який на невеликих швидкостях виконує функцію генератора, поповнюючи заряд 184-сильного електродвигуна.

7 Toyota Corolla

98,4% позитивних відгуків

У седана є всього одне єдине слабке місце - 12-вольта батарея. Моделі 2020 року оснащені 1,8-літровими бензиновими моторами з віддачею в 122 кінські сили. Ще 72 "коня" забезпечує електродвигун.

6 Hyundai Kona Electric

98,5% позитивних відгуків

Про проблеми повідомили тільки 7% водіїв, які заявили про неполадки допоміжної батареї. Hyundai Kona Electric оснащується батареєю на 64 кВт / год і електромотором потужністю 204 кінських сили з тягою в 395 Нм.

5 Lexus RX

99,1% позитивних відгуків

Про неполадки повідомили всього 4% респондентів. За весь рік єдина проблема кросовера була пов'язана з електронікою, яка не торкалася роботи силової установки. Авто оснащене 3,5-літровим V6 і парою електромоторів. Загальна віддача - 313 кінських сил. З місця до сотні такий паркетник може прискорюватися за 7, секунди, а максимальна швидкість складає 200 км / год.

4 Toyota RAV4

99,2% позитивних відгуків

Про проблеми з низьковольтних акумулятором повідомили 7% власників. В Україні Toyota RAV4 Hybrid доступний в двох версіях - з 2,5-літровим бензиновим "атмосферником" і електричним доважком. Залежно від типу приводу установка може видавати 218 (з передньої провідною віссю) або 222 (4х4) кінських сил.

3 Lexus NX Hybrid

99,3% позитивних відгуків

Скарг на роботу гібридного кросовера зовсім небагато. Всі неполадки були пов'язані з дрібницями типу перебоїв роботи мультимедійної системи, навігатора або деяких нюансів по кузову. На авто встановлено 2,5-літровий бензиновий мотор, доповнений 2 електродвигунами.

2 Tesla Model 3

99,4% позитивних відгуків

Власники скаржилися в основному на незначні поломки і в цілому були задоволені своїм вибором. Електрокар Tesla Model 3 доступний в трьох версіях: з заднім приводом і 283-сильним мотором, в 412-сильному виконанні з повним приводом і ще однієї повнопривідної модифікація з віддачею 473 кінські сили. Є версія, яка, згідно з паспортом, здатна проїжджати на одному заряді до 560 км (Long Range).

1 Toyota Yaris Hybrid

99,5% позитивних відгуків

Хетчбек Toyota Yaris не доставляв власникам багато проблем, радуючи надійною роботою. Гібридна установка моделі складається з 1,5-літрового ДВС і електромотора з сумарною віддачею 116 кінських сил. Машина розганяється з місця до сотні за 9,7 секунди при максимальній швидкості в 175 км / год.

Раніше "Апостроф" розповідав, які електрокари найпопулярніші в Україні.