RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Україну на Різдво чекає різке погіршення погоди: синоптик дала детальний прогноз

У четвер, 7 січня, на Різдво, в Україні очікується погіршення погодних умов - циклон принесе опади, переважно дощ, місцями мокрий сніг та сильний вітер.

Святвечір та Різдво Христове: історія, звичаї і традиції святкування

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, на дорозі можливе налипання мокрого снігу, тому водіям варто бути дуже обережними. Негода прогнозується в західних областях, Вінницькій, ввечері - Житомирській та західних районах Київської області.

"У східній частині України, в Дніпрі з районами, Запорізькій області та в Криму опади більш вірогідні завтра ввечері. Вітер буде південно-східним, а на заході північно-західним, поривчастим, часом до сильного", - зазначила Діденко.

Синоптик додала, що температура повітря в ніч на Різдво буде близько нуля.

Вдень 7 січня очікується +2+6 градусів, у південній частині +5+12 градусів, на заході і на північному сході України 0+3 градуси.

У Києві на Різдво піде дощ, можливий мокрий сніг. Вітер буде південно-східний, поривчастий. Температура повітря в столиці вночі буде близько нуля, вдень 7 січня очікується +2+4 градуси.

Похолодання прийде в Україну наступного тижня.

Як повідомляв "Апостроф", кліматологи прогнозують в Україні в 2021 році "європейську" зиму з аномальним теплом і довге літо.