RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​Україну засипатиме снігом, вдарить сильний мороз: синоптики дали прогноз на початок тижня

У найближчі дні в Україні очікуються морози і сильні снігопади.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У понеділок, 8 лютого, на всій території країни пройдуть опади. Потужні снігопади пройдуть у всіх областях, крім східних і південних. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях прогнозують сніг з дощем.

На Заході температура повітря вдень становитиме -1...-8 градусів, а вночі - 4-6 морозу. Найтепліше буде в Закарпатській області, там пройде дощ, а стовпчики термометрів вдень покажуть +7...+9 градусів.

На Півдні денна температура буде +3...+7 градусів. На Сході і в центральних областях - 4-6 морозу.

У Києві 8 лютого прогнозують вдень -7...-9 градусів. Вночі температура впаде до -12...-14 градусів. Також очікується снігопад.

У вівторок, 9 лютого, опади припиняться в більшості регіонів. Сніг буде в Чернігівській, Сумській, Полтавській і Харківській областях. Дощ очікується в Донецькій, а мокрий сніг в Луганській області.

На Заході температура вдень буде -4...-6 градусів і така ж вночі. На Півдні - 6-10 тепла вдень і 2-6 градуси вище нуля вночі. На Сході +2...+7 вдень і -1...-6 градусів в темний час доби. Найхолодніше буде в центральних і північних областях.

У Києві 9 лютого очікується вдень -5...-7 градусів. Вночі - 8-10 морозу. Опадів не передбачається.

У середу, 10 лютого, снігопади знову повернутися в Україну. Вони пройдуть у Вінницькій, Кіровоградській, Чернігівській, Київській, Полтавській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях. Дощ зі снігом буде в Запорізькій і Миколаївській областях. На Півдні - дощі.

На Заході вдень температура очікується на позначці -4...-9 градусів. На Півдні в середньому +4, а на Сході -1...+1.

Найхолодніше буде в Сумській області - вдень 10-12 морозу, а вночі 16-18. У центральних областях у середньому -4, а в північних - 9 градусів нижче нуля вдень.

У Києві 10 лютого буде -8...-10 градусів вдень і -11...-13 вночі. Очікуються снігопади.

Як повідомляв "Апостроф", природний феномен Ла-Нінья кардинально впливатиме на погоду в Україні навесні і влітку.