RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Сліпуча краса: в мережі показали казкові фото засніжених українських Карпат

Україна вже близько двох тижнів перебуває в сніговому полоні, що завдає чимало проблем мешканцям міст і сіл. Насолодитися ж неймовірними зимовими краєвидами можна в українських Карпатах, що і роблять туристи, яким пощастило цьогоріч в горах проводити свій відпочинок.

Вражаючі фото засніжених Карпат українці публікують в соцмережах.

За інформацією синоптиків, температура повітря в горах коливається від -1 до -19 градусів. А в результаті рясних снігопадів, які обрушилися на Карпати, висота снігового покриву сягає більше одного метра.

До слова, снігопади в Карпатах триватимуть щонайменше до 19 лютого, коли з потеплінням вони перейдуть у мокрий сніг і дощ.

Як повідомляв "Апостроф", найближчими вихідними в Україну з півночі знову зайде холодне арктичне повітря, а в період з 15 по 18 лютого на півночі країни стовпчики термометрів можуть опуститися до 25-30 градусів морозу.

До слова, снігопади в Києві триватимуть протягом усього лютого. Тільки вдень у неділю, 14 лютого, і в наступний за ним понеділок очікується сонячна погода. Однак, відсутність снігу компенсують люті морози.