RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

День святого Патріка 2021: найкращі смс-привітання і пісні до свята

У середу, 17 березня, у багатьох країнах світу відзначають ірландський культурний і релігійний свято - День святого Патріка, який вважається покровителем цієї країни. У цей день прийнято одягатися в зелене, влаштовувати веселі марші і пити міцне пиво.

День святого Патріка 2021: історія і головні традиції

"Апостроф" зібрав короткі смс-привітання і пісні до дня святого Патрика.

***

Бажаю, щоб у День Святого Патрика трилисник конюшини приніс удачу і успіх, бажаю веселого свята і яскравої вечірки, світлої радості серця і доброї надії душі, красивих парадів і великого щастя в житті.


***

Вітаю з Днем Святого Патрика і бажаю, щоб життя було щасливим яскравим трилисником конюшини, яке складалося з трьох листків - миру, здоров'я і благополуччя. Нехай завжди горить зелене світло до мрій і успіху, нехай кожен день дарує радість, веселощі, достаток і доброту!


***

Вітаю з Днем Святого Патрика і побажати хочу дивовижних веселощів і великого торжества, зеленого світла до удачі і щастя, заповітного трилисника конюшини, який принесе успіх і благо, відмінний настрій і чудову компанію.


***

Нехай в День Святого Патрика пиво та ірландський ель ллються в Вашому домі рікою, нехай зелений одяг не бентежить перехожих, а трилисник принесе удачу. Нехай це далеке свято буде відзначене настільки ж шумно, як і на його батьківщині, а радість, принесена торжеством, виявиться безмірною.


***

Вітаю з Днем Святого Патрика, з днем, коли в минулому всім відомий Патрік звільнив чудовий острів від лиха і бід. Бажаю нестримних веселощів в це свято і доброго щастя на все життя, бажаю смачного пива, щоб лилося рікою, і несподіваних сюрпризів - приємних і кумедних, бажаю, щоб на шляху до мрій завжди горіло зелене світло і, щоб конюшинка постійно приносив удачу.


Як повідомляв "Апостроф", 15 березня православні християни в Україні увійшли в Великий піст, який триватиме до Великодня. У зв'язку з початком Великого посту віруючі згадують правила і заборони цього періоду